Nieuws

  

In mei 2022 weer als vanouds vieringen bij Leenderkapel

Als vanouds! Nu de coronamaatregelen zo goed als opgeheven zijn, kunnen in de maand mei de vieringen aan de Leenderkapel weer doorgaan. Dat betekent dat er vanaf 1 mei weer elke dag een eucharistieviering is bij de kapel. 

Lees verder

In juli en augustus weer vieringen bij Leenderkapel

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen in de maanden juli en augustus op zaterdagmorgen ook de vieringen bij de Leenderkapel doorgaan. Vanaf 3 juli tot en met 28 augustus is er elke zaterdagmorgen om 8.30 uur een heilige mis bij de kapel. Iedereen is van harte welkom. Vooraf aanmelden hoeft niet, een mondkapje dragen ook niet. Wel wordt van iedereen gevraagd om de anderhalve-meterregel te respecteren.

Lees verder

Kapel elke zondagmiddag in mei open

De vieringen aan de Leenderkapel gaan deze meimaand niet door, maar de kapel is wel elke zondagmiddag geopend. Op de vijf zondagen van mei kan iedereen die dat wil tussen 14.00 uur en 16.00 uur even in de kapel terecht om een kaars op te steken of voor stil gebed. Het gaat om de zondagen 2, 9, 16, 23 en 30 mei. 

 

Lees verder

Geen vieringen Leenderkapel in meimaand

Helaas kunnen in de meimaand de vieringen bij de Leenderkapel (weer) niet doorgaan. Door de grote onzekerheid omtrent de coronamaatregelen heeft het bestuur van de kapel besloten dat het niet verantwoord is om de vieringen te laten plaatsvinden.

Lees verder

Nog niet duidelijk of vieringen in mei doorgaan

Het is nog niet duidelijk of de vieringen in de meimaand aan de Leenderkapel dit jaar kunnen doorgaan. Het is momenteel nog niet in te schatten hoe de situatie rond de coronamaatregelen in mei zal zijn. Het bestuur van de Stichting Leenderkapelletje zal half april een besluit nemen over de dagelijkse vieringen in mei en de zaterdagvieringen in de maanden daarna.

Lees verder
Steun Leenderkapel

Word vriend van de Leenderkapel!